محصول سالم، محصولی است که هنگام مصرف، باقیمانده عناصر و مواد شیمیایی در آن در حد استاندارد باشد که از طریق کاهش مصرف سموم، استفاده از سموم در زمان مناسب، مصرف بهینه کودها و سایر مواد شیمیایی و جایگزینی آنها با روشهای غیر شیمیایی و کودهای آلی در چرخه تولید به دست می آید.

صرفه جویی در مصرف آب در کنار بازار صادراتی نسبتا مناسب، تولید این نوع محصول را توجیه پذیر می سازد.

اهمیت و ضرورت تولید محصول سالم

الگوهای کشاورزی متداول خسارت جبران ناپذیری به منابع زیستی کشور وارد آورده و در صورت غفلت مسئولین از اصلاح تهای جاری توسعه بخش کشاورزی، این روند مخرب به نحو روز افزونی ادامه می یابد. توصیه های متخصصان سلامت غذایی درباره خطرات فراوان باقیمانده غیر مجاز کودها و سموم شیمیایی در محصولات کشاورزی و هشدارهای کارشناسان محیط زیست درباره آلودگی های خطرناک طبیعت از جمله، آلودگی مخازن آب زیرزمینی و خاک مزارع به وضوح نشان می دهد که تولید محصول سالم باید به عنوان یکی از اولویت های ت های عمومی بخش کشاورزی مورد توجه تگذاران قرار گیرد.

هدف از ترویج تولید محصول سالم :

  • تولید محصول سالم با کمترین تکیه بر استفاده از مواد شیمیایی
  • حفاظت از خاک زراعی و جلوگیری از فرسایش خاک
  • رسیدن به ثبات در تولید محصول سالم و بدون آلوده سازی آب، خاک
  • توسعه پایدار کشاورزی و حفاظت و نگهداری از منابع و محیط زیست
  • دستیابی به امنیت غذایی
  • حفظ سلامتی مصرف کنندگان

 

محصولات سالم

 

 

 

http://instagram.com/sabzgohar

Http://www.sabzgohar.com

t.me/sabzgoharabivard

نتایج کشت پایلوت گیاه دارویی چای ترش

کاشت اصولی گیاه دارویی زعفران

اهمیت و ضرورت تولید محصولات سالم

تولید ,محصول ,شیمیایی ,  ,مصرف ,خاک ,تولید محصول ,محصول سالم ,مواد شیمیایی ,    ,اهمیت و

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

هیئت متوسلین به حضرت قاسم ابن الحسن(ع) طراحی سایت آموزش های ورزشی ( teachsport ) روف گاردن ، دیوار سبز و بام سبز وبلاگ شخصی سیّدمجتبی جلال‌زاده "بازی دنیای من است با دنیای من بازی نکنید" کد هدیه و تخفیف تپسی و اسنپ دانلود خلاصه کتاب و کتاب تشک و کالای خواب داتیس د